- Bine, bine trebuia sa gandeasca repede. Daca era o capcana? Daca nu erau in siguranta si aveau sa pateasca ca data trecuta?
Nu voia sa mai infrunte tunele ce arata sumbru si erau al naibi de urate, pur si simplu ti se facea scarba cand le vedeai.
Inghiti in sec si in gand i se derulau cuvintele " Daca e capcana? Daca batranul asta are de gand sa ne faca ceva? Insa realiza ca el o auzise si atunci, murmura:
- Nu nu e o capcana, Sandra. Si nu nu am de gand sa va fac nimic. Spuse el razand si privind-o fix.
- Inceteaza sa-mi mai citesti gandurile! Ma trezesc ca o sa zici si ce..si nimic. Spuse ea oftand si incruntandu-se la el.
- Bine, daca am terminat cu vorbaria am sa va explic de ce va aflati aici. In primul rand nu veti pleca de aici pana nu veti termina circuitul de aparare si de lupte care va va urma, asa ca succes si comoara o veti vedea la sfarsit. Brusc el disparu si Sandra se vazu imbracata intr-un costum negru ca de pisica si cu cateva fasii roz pe o parte si alta a coapselor si la gat fiind prinsa o bareta roz pe care scria cu auriu Sandra Brown. Isi duse ochii catre Colin, zicand:
- Incep sa cred ca arati ca o balerina. Spuse ea razand.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|