Thread Closed 
Do you remember standing on a broken field?
25 Aug 2012, 00:02
Hawkeye se uita la noile lui haine. Pantalonii erau negri si drepti, cu dungi albastre pe laterala. Tricoul era negru de asemenea, cu exceptia cusaturii albastre de la gat. Bratara de piele de la mana stanga ii disparuse, lasand in loc o panglica albastra decorata cu litere aurii: Colin Rovson. Pufni.
" Balerina sau nu, imi vreau camasa inapoi. Nu ma intereseaza, e singura mea camasa albastra simpla!" mormai el in timp ce scotea bagheta.
Daca s-ar fi lasat putin mai mult condus de senzatii, cel mai probabil i-ar fi tremurat genunchii. Isi simtea gatul uscat. Se apropie de Sandra si vorbi pe un ton jos, desi privirea lui fugea mereu prin jur, incercand sa anticipeze ceea ce se va intampla.
" Poate e doar un sentiment, un gand ratacit, dar nu cred ca ceva e in regula..."
Colin incerca sa-si scuture fiorul de pe sira spinarii. Trebuia sa gandeasca limpede, la rece.
Se auzi un zgomot puternic precum o bubuitura, iar tanarul se rasuci pe langa fata, stand spate in spate cu ea. Adrenalina curgea libera prin sistemul lui.
" Gata?" intreba el cu zambetul pe buze.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Do you remember standing on a broken field - by Colin Hawkeye Rovson - 25 Aug 2012, 00:02