What is and what should never be.
|
25 Aug 2012, 00:05
|||
|
|||
Rase usor dar dadu din cap.Stia ca Effy avea sa se prinda imediat ca era ceva mai mult decat ceea ce spusese Evelyn.Intotdeauna era mai mult.Dar nu vroia sa o plictiseasca si pe ea cu povestile ei,mai ales ca in mare parte statuse printre Incuiati.Intr-un fel,deasta plecase de la Hogwarts.
- Imi pare rau de tatal tau.Si cu siguranta ca te voi vizita ii zise ea pe un ton glumet.Apoi se intoarse la gandurile sale.Daca nu ai nimic de ascuns,nu ai de ce sa te temi ii zisese odata tatal sau. - Totul a inceput cu o scrisoare de la matusa mea,Olive incepu brusc Evelyn sa vorbeasca,luand o hotarare de care era foarte multumita.Sa nu aiba nimic de ascuns.Cand tata a murit eu m-am dus sa locuiesc cu ea,fiind singura ruda in viata pe care o mai aveam.Dar nu ma prea placea - pe fata ii aparu un zambet sarcastic,dar trist - pentru ca il ura pe tata pentru ce era si prin urmare pe mine.Asa ca in acei patru ani petrecuti cu ea,iti poti imagina cum era.Cand am primit scrisoarea de la Hogwarts,am fost extrem de fericita sa plec din casa aia,chiar daca trebuia sa ma intorc vara.Nu conta,stiam ca numai aveam sa stau acolo decat doua,trei luni. Trase aer adanc in piept incercand sa impinga amintirile dureroase pentru a-si putea continua povestea.Opt ani nu era o varsta buna sa te maturizezi,dar in cazul ei nu se acceptau reguli. - Acum doi ani,cand am plecat de la Hogwarts,a fost din cauza scrisorii de care ti-am zis mai devreme.Din cate se pare,un verisor de-al matusii mele a murit de mana unui vrajitor.Iar ea s-a razbunat pe mine.In scrisoarea aia fusesera spuse toate lucrurile pe care vrusese sa mi le spuna de cand ii calcasem prima oara pragul.M-am simtit groaznic.Dar eram si furioasa.Am plecat.M-am dus la ea si aproape am omorat-o,pentru ca desigur in scrisoare nu trebuia sa fie vorba numai de mine,ci si de tata.Am parasit tara pentru ca stiam ca mama avea in Germania o verisoara,o vizitasem de cateva ori.Am stat la ea cateva luni,pana cand a inceput totul Evelyn termina ceea ce ea ar numi prima parte.Isi indrepta privirea inspre Effy si ii zambi usor stanjenita.Ma opresc aici,daca vrei ii zise ea,stiind ca vorbise al naibii de mult. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
What is and what should never be. - by Evelyn Steel - 26 Jul 2012, 01:33
RE: What is and what should never be. - by Effy K. Dietrich - 26 Jul 2012, 22:59
RE: What is and what should never be. - by Evelyn Steel - 27 Jul 2012, 13:03
RE: What is and what should never be. - by Effy K. Dietrich - 24 Aug 2012, 13:47
RE: What is and what should never be. - by Evelyn Steel - 24 Aug 2012, 14:28
RE: What is and what should never be. - by Effy K. Dietrich - 24 Aug 2012, 14:58
RE: What is and what should never be. - by Evelyn Steel - 25 Aug 2012, 00:05
RE: What is and what should never be. - by Effy K. Dietrich - 03 Sep 2012, 15:42
RE: What is and what should never be. - by Evelyn Steel - 03 Sep 2012, 17:03
|