Thread Closed 
Do you remember standing on a broken field?
25 Aug 2012, 00:14
  • Am zambit si ras in acelasi timp si eu imi voiam rochia rosie inapoi, primita in dar de la mama de ziua mea si nu hainle astea. Insa ce puteam spune era ca erau comode, doar ca si chestia ai de le gat, baerta o enerva. Incerca sa si-o de-a jos insa in zadar.
    - Se pare ca trebuie sa facem ce zice batranul ala, haide. Vreau sa scap de aici cat mai repede.
    Murmura ea nervoasa insa statea lipita spate in spate cu Colin, desi el era mai inalt, considerabil de inalt.
    Un fulger lovi locul dintre ei doi si i facu sa se desparta, cazand amandoi la pamant imediat dupa izbitura. Pe cer aparura cateva litere aurii si frumoase, zicand: Fara lucru in echipa, va despartiti si lucrati individual. Veti lucra in echipa doar daca celalat e ranit. Si apoi se evaporara ca prin minune. Dadu din cap afirmativ si schita un zambet, zicand:
    - Succes. Eu o iau in stanga tu ia-o in dreapta. Spuse ea nedumerita si ridica bagheta in aer zicand " Expecto Patronum", astfel incat patronusul ei in forma de leu imediat aparu, gratios si cu o culoare grii spre un alb deschis si stralucitor. Se invartea in jurul ei ca sa o protejeze de potentialele atacuri.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Do you remember standing on a broken field - by Calliope A. Dubois - 25 Aug 2012, 00:14