|
Do you remember standing on a broken field?
|
25 Aug 2012, 22:03
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Isi prinse rapid parul intr-o coada de cal ca sa nu i mai fie asa greu cu el sau sa-i intre in ochi si continua sa alerge cand auzi cateva bubuituri. Nu indrazni sa se intoarca, era mult prea mult si deja devenea prada unui animal care daca o prindea o sfasia sigur.
Insa se opri, brusc simtind respiratia cuiva la spatele ei, se intoarse incet incet si observa un animal ciudat, jumate om jumate animal ce sufla inspre ea astfel incat ea zise:
- Ar trebui sa te mai speli pe dinti. Insa animalul marai si mai rau incat Sandra ajunse sa alerge din nou, insa in directia din care venise. Probabil avea noroc si scapa cu viata sau nu. Inclesta degetele pe bagheta si se intoarse zicand:
-Duro! Vrand ca tinta sa fie transformata in piatra insa se pare ca, creatura se ferea destul de bine. Se izbi frontal de cineva si observa ca era Colin, il trase de mana si il facu sa alerge in ritm cu ea, zicand:
- Nu am timp de explicatii, fugi cat te tin picioarele. Spuse ea si continua sa alerge insa observa un copac mai ciudat si i facu semn baiatului sa se urce odata cu ea, creatura nu avea sa-i urmareasca acolo. Se urcara cu chiu cu vai si se aseza pe o creanga opusa lui Hawk, privind in jos creatura care le depistase mirosul insa nu i vedea, asa ca o lua la goana.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Messages In This Thread |
RE: Do you remember standing on a broken field - by Calliope A. Dubois - 25 Aug 2012, 22:03
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|