Thread Closed 
Do you remember standing on a broken field?
25 Aug 2012, 22:27
  • Isi inclesta pumnul pe creanga, daca nu s-ar fi aflat aici probabil acum ar fi stat in pat cu o cana de cafea in mana sau ar fi citit ceva, ceva cu care sa se fi cultivat nu sa stea catarata in pomi.
    Isi musca buza inferioara apoi incerca sa se calmeze si sa-si calmeze si bataile inimii cand vazu creatura cum dispare din aria lor de vizualizare. Isi intoarse privirea catre Colin, zicand:
    - Bine, daca nu o sa murim de aici atunci nu mai murim niciodata. Nici macar nu stiu de ce ne aflam aici, de ce imi risc eu viata pentru ceva care n-are importanta? M-am saturat ca toti sa traga de mine intr-o parte si in alta, fa aia..fa alta. Spuse ea si apoi continua, gesticuland:
    -Bine, scuze..poate m-am descarcat putin mai mult. Spuse ea razand si apoi incerca sa se de-a jos de acolo, insa nu se dovedi eficienta atat la urcat cat si la coborat.
    Una din doua trebuia sa o faca asa ca isi intoarse privirea spre baiat si zise:
    - Coboram de aici..insa se pare ca nu sunt atat de eficienta la coborat cat si la urcat. Spuse ea privind distanta de jos care era destul de mare, insa trebuia sa se descurce.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Do you remember standing on a broken field - by Calliope A. Dubois - 25 Aug 2012, 22:27