|
Do you remember standing on a broken field?
|
25 Aug 2012, 22:56
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Isi rasuci capul intr-o parte in semn de negativism, nu voia nici sa-l faca sa aiba o hernie destul de dura caci ea era grea, dupa parerea ei insa il privi pret de cateva secunde si toate miscarile lui.
Niciodata nu-i placusera inaltimile, de aceea se ferea in mare parte de ele si prefera sa stea cuminte.
-Nu nu nu...de ce mereu eu? Se planse Sandra si apoi prinse bagheta lui Colin bagand-o in buzunarul de la bluza aceea neagra cu roz de care se saturase, langa bagheta ei.
Inspira si expira pentru a-si calma bataile inimii si frica, trebuia sa-si infrunte frica odata pentru totdeauna desi simtea ca asta va fi prima si ultima ei data cand da de astfel de chestii.
- Bine, nu am sa-ti platesc spitalizarea daca faci hernie, inteles? Spuse ea aratandu-si degetul aratator, amenintator spre el si apoi se ridica in picioare tinandu-se de copac, nu privi in jos altfel sigur avea sa calce stramb sau sa faca o gafa.
Lua o gura de aer rece buna si apoi inchise ochii si i deschise iara sarind la Hawk in spate, tinandu-se bine de el, dar nu atat de bine incat sa-l sugrume.
- Putem sa terminam mai repede cu asta, te rog? Spuse ea privind in sus.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Messages In This Thread |
RE: Do you remember standing on a broken field - by Calliope A. Dubois - 25 Aug 2012, 22:56
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|