|
Do you remember standing on a broken field?
|
25 Aug 2012, 23:56
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Un cos cu banane? Serios, Colin? Atunci fi sigur ca nu o sa stii ziua mea de nastere, never! Isi spusese tanara in gand si isi dadu ochii peste cap teatral razand, i parea bine ca il cunoscuse pe Colin desi mereu cand se intalneau sau ieseau impreuna se intampla cate o chestie dinastea, desi adrenalina era esentiala in viata omului.
- Stiam si ca urangutanii tineri nu lovesc soimencele! Asa ca revizuiesteti comportamentul, Hawk altfel sunt nevoita sa raspandesc vestea ca un "urangutan" a invadat castelul. Spuse ea si apoi scoase un ras malefic de care nu stiuse niciodata, dar apoi gesticula cu mainile in gen "glumea" dar ramase ca traznita cand observa si auzi de la baiat ca trebuia sa treaca prin apa.
Macar apa era elementul ei preferat asa ca il prinse de mana si il trase dupa ea in apa, zicand:
- Sper ca nu ti-e frica de apa. Spuse ea si il trase in apa trecand prin ea pe partea cealalta, intr-o pestera. Isi puse mainile pe corp realizand ca acum era ca o pisica uda, iar parul nu-i statea nici mai bine de atat. Isi desfacu parul blond si il lasa sa curga pe spate apoi il ciufuli putin, dade arata mai bine decat inainte.
- Un urangutan ud! Asta nu vezi zilnic. Spuse ea privindu-l ud din cap pana in picioare.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Messages In This Thread |
RE: Do you remember standing on a broken field - by Calliope A. Dubois - 25 Aug 2012, 23:56
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|