Thread Closed 
Do you remember standing on a broken field?
26 Aug 2012, 00:17
  • Isi arcui o spranceana si incepu sa rada, insa se dadu cativa pasi in spate cand acesta incepu sa se scuture iar toata apa veni pe ea. Isi puse mainile in solduri si incepu sa imite un urangutan, zicand:
    - Nu cred ca vrei sa ne intrecem la chestiile asta, Colin Hawkeye Rovson! Spuse ea pe un ton superior si apoi continua sa priveasca pestera cu ochi suspiciosi si dubiosi ca la inceput.
    Nu mai fusese niciodata intr-una, nu o pasionau chestiile astea chiar daca mereu zisese ca trebuia sa incerce o excursie, unde la o pestera, cabana oriunde poate vizita chestiile de genul.
    Insa nu prea avusese timp, scoala si antrenamentele de vajthat i ocupasera tot timpul iar in vacante mergea la familie, ceea ce era normal.
    Isi scutura capul ca sa revina la realitate si incepu sa rada cand Colin facu ca si o pisica, insa esua.
    - Asculta aici, Urang... Insa nu apuca sa zica nimica caci aluneca direct in fund si se duse ca pe un topogan in jos dar se opri intr-un final intr-un zid, nu cazuse foarte departe de soimean.
    - Oh, crap! Isi zise si apoi se ridica de acolo incercand sa-si tina echilibrul pe cat putea.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Do you remember standing on a broken field - by Calliope A. Dubois - 26 Aug 2012, 00:17