|
Do you remember standing on a broken field?
|
26 Aug 2012, 00:37
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Isi arcui o spranceana si pipai chestia alunecoasa pe care statea, nu-i placea de loc. I dadea o stare de incomoditate si nesiguranta insa in momentul in care dadu sa se ridice din nou, Colin, spre suprinderea ei aluneca langa ea si isi aminti de replica lui de sus. Pufni intr-un hohot de ras puternic, nu putea sa se abtina. Dar asta era, isi dadu ochii peste cap si isi puse mana la ochii cand acesta i baga lumina in ochi. Se linisti cand el isi ceru scuze si apoi zambi malefic.
- Las-o balta, incep sa cred ca, daca iti mai comentez mult o sa ajung cu ceva rupt deci prefer sa te aprob.
Spuse ea nedumerita si apoi se ridica cu totul de acolo si se lasa iar jos, de ce sa nu se de-a pe topogan. Se puse in spatele lui Hawk dar lasa o distanta considerabila pentru a nu se lovi si il impinse sa se duca in jos si ea la fel, alunecand timp de cateva secunde si apoi ajungand jos.
- Ti-a placut topoganul? Bine, caci acum trebuie sa gasim o iesire. Uite! Spuse ea alergand spre o usa imensa, isi scoase bagheta si zise "Accio piatra imensa", apoi dadu absenta usor din umeri si piatra se muta de la loc imediat lasand lumina soarelui sa intre in pestera.
- Holy shit! Am ajuns de unde am inceput. Spuse ea...dezamagita.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Messages In This Thread |
RE: Do you remember standing on a broken field - by Calliope A. Dubois - 26 Aug 2012, 00:37
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|