Thread Closed 
Do you remember standing on a broken field?
26 Aug 2012, 19:31
  • Isi inclesta pumnul intr-o mana iar in cealalta tinea strans bagheta, voia doar sa fie acasa la o cana cu ceai cald de fructe de padure.
    Adora ceaiul de fructe de padure, dupa ea ar fi baut toata viata numai asta insa nu se putea trai doar cu ceai, erau doar chestii aiurite care i treceau ei prin minte.
    Il privi pe Colin pret de cateva minute apoi inspira adanc aerul rece incercand sa-si de-a seama cu ce putea ajuta ca sa scape de acolo mai repede. Intepeni in momentul in care soimeanul incepu sa strige, desi era sigura ca asta nu avea sa ajute cu nimic.
    Insa gandurile ei fusesera strabatute de o anume strafulgerare. In fata lor aparura trei usi imense, care de care mai frumoase si colorate. Iar ultima era jerpelita si arata de parca n-ar mai fi atinsa de secole.
    Pe cer scria asa " Alegeti o usa, aceasta va va duce la iesire sau la pierire. Aveti timp cinci minute de gandire"
    -Bine..CINCI MINUTE ?! Ce creatura intreaga la cap ne-ar da timp cinci minute sa analizam tot. Eu...eu zic sa o luam pe ultima. Spuse ea dand usor absenta din umeri, daca afirmatiile din povesti erau adevarate atunci aia ar trebui sa fie iesirea.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Do you remember standing on a broken field - by Calliope A. Dubois - 26 Aug 2012, 19:31