|
Do you remember standing on a broken field?
|
26 Aug 2012, 19:55
|
|
Calliope A. Dubois
|
RP Posts: 209
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 650
Animal: Pisica - "Lara"
|
|
- Isi arcui o spranceana si apoi marai catre el destul de urat. Ei bine, nu avea sa-l lase sa se duca pe usa gresita singur, daca tot venisera aici impreuna atunci au sa piara impreuna, insa no sa fie cazul.
Isi puse bagheta in buzunar si privi cerul, se innorase, pesemne ca avea sa se scurga timpul si trebuiau sa aleaga odata.
Isi sufleca manecile de la bluza si isi pipai parul care nu mai era prins, insa arata intr-un hal fara de hal.
Il prinse intr-un coc lejer pentru a-i fi mai usor si apoi observa ca se scursera cele cinci minute. Se intoarse spre Hawk si spuse:
-Nu e vorba de nici o smecherie, mergem unde zic eu si punct. Sa nu crezi ca ai sa scapi asa repede de mine. Spuse ea si il prinse de mana apoi il trase dupa ea si descuie incet usa aceea.
Acum, daca aveau sa moara nu mai era cale de intoarcere, insa se incredea in puterile si mintea ei, cat si a lui asa ca spera doar sa fi ales usa corecta si sa scape odata de acolo. Se trezira brusc pe Aleea Diagon, insa intr-un colt retras de ochii curosilor. Batranul aparu de dupa un colt si zise:
- Intelept, acum va veti primi rasplata. Spuse el si lasa doua cufere mici inainte sa dispara.
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|
|
Messages In This Thread |
RE: Do you remember standing on a broken field - by Calliope A. Dubois - 26 Aug 2012, 19:55
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|