- Sigur avea sa tina iepurasul departe de animalele acelea, inclusiv de cainele ei husky caci altfel ar fi ajuns pranz sau cina, groaznic!
Isi privi tinuta, apoi il privi pe Colin. Apoi privi spre cer si intr-un final se uita la iepurasul care adormise in bratele ei.
Isi musca buza inferioara simtind racoarea aceea, chiar avea nevoie de racoarea dupa toata aceea agitatie.
Insa acum se vedea la o cana de ceai cald si stand in living fara sa faca nimica, deci daca soimeanul avea alta idee era dispusa sa asculte. Era doar ora sapte si deja aproape se intunecase, pesemne ca se apropia toamna cu pasi repezi.
Isi muta privirea de la animalul dragalas la Colin si il observa ca se uita cu o expresie ciudata la ea si cu spranceana ridicata. Se dadu cativa pasi in spate si spusese:
- O sa mor? Nu te mai uita asa ciudat la mine! Spuse ea razand si apoi ajunse drept in drept cu el.
- Deci urangutanule, cum ti s-a parut ziua de astazi? Si sa nu indraznesti sa-mi spui "maimuta" caci ai sa ajungi tablou in Camera de ZI!
I am the only bitch around here
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar
|