|
26 Aug 2012, 22:19
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Bine, incerca sa-si incetineasca bataile inimi si sa se calmeze. Tipul ala o speriase in adevaratul sens al cuvantului insa trebuia sa scape de el si sa nu se lase invinsa. Insa trebuia sa protejeze cartea, nu stia daca soimeanca stia cata importanta avea aceea carte insa nu trebuia sa o gaseasca.
Familia Thibault avea o istorie lunga si nu foarte frumoasa, cel putin multi incercasera sa i vaneze insa nu dadusera rezultate. Acum, toti stiau ca ei erau morti, inclusiv Julieta.
Caci pe Ivy inca nu apucasera toti sa o cunoasca, nu o stiau ca fiica legitima a familiei Thibault pentru ca fusese rapita la nastere si dusa la un orfelinat, desi era mai bine asa.
Se intoarse spre Ema si se uita si ea in oglinda privindu-si zgarieturila din: barbie, obraz si de la mana.
- Uhm..bine, deci..cartea aceea e istoria familiei Thibault. Nu trebuie vazuta, toti dusmanii familiei stiu ca toata familia Thibault e moarta, inclusiv eu. Acolo e jurnalul mamei, nu trebuie sa se afle unde e. L-am ascuns la biblioteca..insa... Insa nu apuca sa zica nimica caci tipul isi facu aparitia batand in usa cu pumnii.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|