|
26 Aug 2012, 22:56
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Isi arcui spatele intr-un mod cum n-o mai facuse pana acuma. Fiind legata de copacul ala, adica cand fusese legata o lovise aiuritu ala la spate. Era sigura ca avea o vanataie destul de urata, insa tipul avea sa i-o plateasca cu varf si indesat.
Isi musca buza inferioara incercand sa gaseasca un plan plauzibil. Se uita la Ema si continua sa o urmeze, apoi se oprira.
-Nu stiu, stiam doar de existenta lui de la..de la un prieten. Spuse ea ducandu-se imediat cu gandul la Artimei, i spusese de el mai demult iar acuma se pare ca o ajutase. Stinse rapid bagheta cand auzi pasi si incepea deja sa creasca adrenalina in ea. Facu ochii mari cand observa conturul barbatului cum se vedea tot mai tare si o lua in fatza ghidand-o pe Ema prin tunel insa in acelasi timp pipaind fiecare zid pentru a ajunge undeva, oriunde afara. Insa observa o usa in fatza, desi se destingea foarte greu. O deschise rapid cu bagheta si o prinse pe Ema de mana tragand-o dupa un zid, iar barbatul o lua in fatza crezand ca ele erau deja cu mult in Padurea Interzisa. I facu semn soimencei sa taca si apoi zise:
- Trebuie sa-l...omoram, alta solutie nu avem. Spuse ea cu vocea tremuranda.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|