damn their killing, damn their lies
|
28 Aug 2012, 01:30
|||
|
|||
Se uita incruntat de la Eric la India in timp ce lua alifia cu miros intepator, observand intr-un final ca acestia pareau sa poarte o conversatie care nu il includea. Alain fusese mult prea ocupat sa injure. Isi aplica o cantitate suficienta de alifie pe rana de pe umar, fara nici o urma de precautie, pentru ca oricum era mai mult ca sigur ca pana a doua zi avea sa fie, in cel mai bun caz, pe vreo masa de imbalsamare. Simti ca durerea ii se mai estompeaza oarecum si multumi cerului.
"Am nevoie de un vindecator obscur care stie sa-si tina fleanca" mormai catre Eric. "Altfel o sa am grija sa cada asupra ta toate cheltuielile cu inmormantarea..." Isi dadu camasa jos, lasand sa se vada in lumina galbuie a globului dragonul tatuat pe piept si pe brat si cateva urme de sange uscat. Nu avusese vreme sa se spele, in ultimele cateva zile, fiind tot pe fuga. Scoase un bandaj aproape steril din rucsac si incerca stangaci sa isi panseze rana. "O domnisoara atat de incantatoare ca dumneata la Azkaban? N-as crede...Pareti mai degraba genul care sa petreaca timpul pe la serate decat facand lucruri necurate" chicoti in barba. Printr-o miscare fulgeratoare, de care nici macar el nu se mai credea capabil, in starea in care era, ii acoperi gura cu mana dreapta si o tranti cu capul de pamant, apasand doar intr-atat incat sa o tina lipita de sol. Cu mana libera ii prinse mainile deasupra capului si se apropie cu fata de chipul ei, soptindu-i la ureche. "Intotdeauna ti s-au parut interesanti nebunii si raufacatorii? Si cati ai intalnit pana acum, ma rog? Stai langa mine cu nonsalanta si naivitatea unui copil care crede ca nu ii se poate intampla nimic, cand eu te-as putea omori in cel putin 10 feluri fara sa-mi scot macar bagheta. Crezi ca daca pana acum nu ti-am facut nici un rau inseamna ca putem sa ne tragem de sireturi? Trezeste-te copila, sau parintii tai vor plange dupa tine foarte curand...." Ii dadu drumul si se aseza din nou cu spatele la stejar, simtind lemnul rece al baghetei lipit de antebrat. "Numele meu este Bond. James Bond" ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|