damn their killing, damn their lies
|
28 Aug 2012, 01:45
|||
|
|||
"Da, ai fost la Azkaban? Si? Eu am fost la simfonii si bordeluri si opera si teatru. Si sunt un om fara scrupule. Vezi? Locatiile noastre nu schimba nimic."
Il privi neincrezator cum isi da cu alifie si incearca sa-i panseze rana. "Ai nevoie de terapie cu electrosocuri, prietene." Il privi lenes cum se napusteste asupra ei si il asculta plicitisit. Un pic melodramatic, dar din orice alta privinta, foarte distractiv. Nu apuca sa ii zica boului sa se dea jos de pe ea pentru ca deja o facuse. "Stai dracului potolit sa nu-ti rupi ceva. Asta mai imi trebuie, sa iti scoti coastele din tine, ca sa am ce sa vindec." Isi dadu ochii peste cap si scoase din geanta fara fund pe care o detinea niste ciocolata pe care le-o imparti celor doi. "Mancati, o sa va faca bine." Se apropie de Alain si ii smulse bandajul, ii curata rana cu bagheta si ii puse altul. "Numele tau e Idiot. Foarte Idiot. E normal ca nu vrei sa-l stie nimeni." Indesand niste ciocolata in gura, o mesteca si se intoarse spre femeie. "Eu sunt Edward si el e Alex. E mai simplu daca nu ne complicam cu nume de familie, nu? De ce esti in padure, India Allise Lee?" Isi aduse aminte de ce spusese saraca fata inainte sa se urce animalul pe ea si ii raspunse sec. "Nu am zis ca nu il vrea nimeni pentru ca nu e atragator. Din contra, am o lista de femei care vor sa-l violeze pentru ca le-a furat cate ceva... virginitati, chiloti, un pocal aici si-acolo. Am zis ca nu il vrea nimeni pentru ca aduce ghinion. De-aia suntem prieteni, si domnisoara, ai un ghinion fantastic sa te intalnesti cu doi nemernici in aceeasi seara si sa mai fie si prieteni." Isi trecu o mana prin buclele murdare si isi dadu seama ca aveau nevoie de un Vindecator, un hotel, niste alcool tare si o curva. Sau o luau pe domnisoara de fata cu ei la o plimbare. "Tu sa stai linistit cu copacul tau pana gasesc ceva care sa te ajute. Daca te omori asa, vin dupa tine si te castrez cu un cutit bont." Se ridica si trimise doua patronusuri diferite catre singurii doi oameni pe care ii stia si care ar fi putut sa-i ajute. Spera ca macar unul din ei sa mai fie in viata. Liliecii lui zburara imediat din peisaj iar el isi lua o mutra de sictir controlat, zambind aproape libidinos la cei doi. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|