For both friend and foe alike
28 Aug 2012, 12:17 (This post was last modified: 28 Aug 2012, 12:25 by Calliope A. Dubois.)
  • Isi arcui o spranceana si schita un zambet, deci acum erau amandoua contra lui Colin. Grozav, cu cat mai multi cu atat mai bine. Zambetul i disparu insa cand simti un aer rece cum i strabate tot corpul.
    Isi indrepta privirea din nou catre cei doi si se trezi din gandurile ei ca apoi sa i zambeasca soimencei, continunand:
    - Ah..nu nu, defapt e doua oara da e cam tot aia. Insa mereu cand vin aici mi se pare ca se schimba ceva.
    Murmura ea ganditoare analizand fiecare trofeu din camera, erau lustruite si frumos aranjate insa nu se omora dupa aur sau argint, prefera lucrurile fara valoare si multe decat cu valoare si putine.
    Ofta, il privi apoi pe Colin si ridica din amandoua sprancenele de cateva ori in sus si in jos si apoi zise:
    - Suntem doua contra unul si drept sa zic..Ema are dreptate, incepem sa ne indoim de inteligenta ta, s-a evaporat? Spuse ea razand si apoi gesticuland ca glumeste apoi se aseza pe un scaun de acolo si se rasturnase cu tot cu el lasand la iveala o scara care ducea la subsol.
    - La naiba cu prostiile astea.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
For both friend and foe alike - by Ema Snow - 28 Aug 2012, 11:09
RE: For both friend and foe alike - by Calliope A. Dubois - 28 Aug 2012, 12:17