For both friend and foe alike
28 Aug 2012, 12:28
Colin isi dadu ochii peste cap.
" Mda, haha! Ce pot sa spun?" intreba el sarcastic.
Isi roti mainile prin aer si se incrunta.
" Stiti ceva? Asta era o idee tare buna de dimineata. Acum stau si ma intreb de ce am tinut eu mortis sa va fac cunostinta. Cu una e usor sa lupti pe moment, dar doua deodata..."
Pufni si se rezema de masuta din spatele lui. Insa tresari imediat si se grabi sa prinda trofeul pe care il daramase cu cotul inainte sa fie nevoie sa-l plateasca sau sa lustruiasca toate trofeele din sala drept pedeapsa. Suiera usurat cand il prinse si se incrunta cand citi pentru ce fusese castigat trofeul respectiv.
' Un concurs de silabisire magica? Cred ca e o gluma!' gandi el ironic. Chiar daca avea cuvantul 'magica' in titlu, nu il facea atragator. Hawkeye il aseza inapoi cu grija si se intoarse cand auzi o bufnitura. Clipi uimit sa o gaseasca pe Sandra pe jos, cazuta, se pare, cu scaunul. Clipi si mai uimit sa descopere scara ascunsa. Misto! O luau de la capat.
Hawk ofta profund. De ce li se intampla asta? Nu se putea sa aiba si ei o zi linistita? Chiar erau toti impotriva acestui fapt?
Se grabi sa ii ofere mana Sandrei pentru a o ajuta sa se ridice. Privi iar spre scara cufundata in semi-intuneric si se intoarse sa-i arunce o privire voioasa si ironica Emei.
" Nu-i nimic nou" mormai el cu un zambet fals pe buze.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
For both friend and foe alike - by Ema Snow - 28 Aug 2012, 11:09
RE: For both friend and foe alike - by Colin Hawkeye Rovson - 28 Aug 2012, 12:28