I just want to read.Or not ?
|
28 Aug 2012, 13:32
|||
|
|||
Şoimeanca îşi lăsă capul pe spate,râzând zgomotos.O privi pe Ema cu o sprânceană ridicată.Fata asta chiar vrea să ia o notă mare,gândi Kat.Erau foarte multe cărţi,şi toate cu peste o sută de pagini.Şatena nu avea cum să le citească pe toate,i-ar fi luat câteva zile,poate săptămâni.Kat auzise de oameni care citeau o carte în jumătate de oră,dar Ema nu avea cum să le citească pe toate şi în întregime dar şi la timp.Pe faţa fetei se formă un zâmbet până la urechi,ce nu putea însemna decât un lucru.
"Vrei să te ajut ?Mă pricep să caut chestii." zise ea,ridicând din umeri. Avea dreptate,din tot Hogwarts-ul ea era probabil singura persoană care îţi putea face rost de ceea ce doreşti.Îi plăcea să ajute lumea,mereu i-a plăcut.Ei bine,nu orice fel de lume.Şi asta însemând Viperinii.Îi dispreţuia foarte tare.Erau aroganţi,egoişti,răutăcioşti,exact persoanele pe care încerca să le evite.Pentru Kat,mai bine ar mânca ceară de lumânare decât să ajută un Viperin. "Da,sunt la Ochi-De-Şoim." îi spuse Kat,zâmbind. "Îmi pare rău că nu te-am observat,eram atentă la mâncare."zise ea,izbucnind în râs. i don't run from trouble, i run towards it
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,754 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Read a book.... | Sophie Bilson | 9 | 2,562 |
09 Feb 2011, 23:36 Last Post: Shayera Holl |