I just want to read.Or not ?
|
28 Aug 2012, 13:49
|||
|
|||
Ema o urmari cu atentie si cu fiecare secunda care trecea, zambetul ei se marea. Era ceva in personalitatea fetei care o facea sa se simta in largul ei. Ceva pe care Ema nu putea pune degetul, dar de care era complet sigura ca exista, hlizindu-se la ea ca o cicaleala. Iar asta o amuza nespus de mult si ii trezea o curiozitate adormita de a o cunoaste mai bine pe tanara Soimeanca.
Ema isi flutura mana prin aer, razand. " Oh, stai linistita! Si eu eram asa in primii ani! Nu am fost infometata acasa, dar toate minunatiile ce se servesc pe aici mi-au furat ochii" chicoti ea. " La un moment dat, senzatia asta o sa se duca, o sa intre in normal. Atunci o sa-ti indrepti atentia spre altele" Arunca o alta privire spre carti si zambi amuzata, amintindu-si de cuvintele fetei. " Eu iti multumesc oricum pentru oferta ta... " zambi ea sincer, " ... Dar daca e vorba sa-ti fur din timpul tau pentru studiu... Nu mi se pare corect. Daca nu-i nicio problema, apreciez enorm ajutorul tau" Isi rezema capul intr-o mana, privind inapoi spre teanc. ' Oh, frate! Sunt prea ametita dupa detalii! Va trebui sa renunt la hobby-ul asta!' gandi ea plictisita, desi pastra o nuanta de resemnare in minte. Se intoarse asupra cartii, continuand cititul in diagonala, dar se opri repede, ridicandu-si privirea spre Kat. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,747 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Read a book.... | Sophie Bilson | 9 | 2,530 |
09 Feb 2011, 23:36 Last Post: Shayera Holl |