Discovering...
|
29 Aug 2012, 21:48
|||
|
|||
"Oh!Eeeu...eu - Fantine, Fantine Tholomyes!"
Nu credea ca silueta , care se dovedit a fi un baiat destul de dragut, ii va raspunde atit de rapid!Nu prea exista lume la Hogwarts care sa vrea sa vorbeasca cu Fantine, considerind-o o ciudatenie, prea visatoare!Baiatul i se paru a fi tipul arogant, insa il intelegea!La sigur il deranjase...si de ce oare se bagase in toata treaba asta.Asa facea mereu-actiona fara sa se gindeasaca, iar mai tirziu regreta!Incepuse sa se simta vinovata... "Imi pare rau...te-am deranjat, nu?Nu credeam ca mai poate fi cineva aici, in padure...a fost prima data cind vin aici, stiu toate imprejurimile castelului si eram sigura ca nu se plimba nimeni pe-aici la o ora atit de matinala...fiinnd...fiindca...fiindca nu am vazut inca pe nimeni...de cite zile ma plimb pe-aici diminetile...sunt o eleva noua de fapt..." spuse ea ezitind Acum chiar ii parea foarte rau ca intrase in padure!Poate ca baiatul era unul din elevii aia birfitori(cu toate ca se indoia de asta un pic)...acum toti o sa o creada si mai ciudata si o sa ramaina singura, fara nimeni... ![]() ![]() ![]() Tutty frutty girl |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|