For both friend and foe alike
29 Aug 2012, 22:08
  • Inghiti in sec privind-o pe soimeanca si apoi i multumii pentru cele doua fasii, lega strans rana ca sa nu mai curga sange.
    Ce nu i se stricase era parul si partea din sus de la bust, doar ca avea dureri pe aici si pe acolo. Isi musca buza inferioara cand stranse si mai tare astfel incat rana sa se inchida repede si isi inabusi un tipat de copil mic care nu-si primea mancarea sau bomboanele.
    - La naiba cu treptele! Intr-o zi o sa mor din cauza unui pai bagat in ochi! Spuse ea nervoasa si apoi se ridica de acolo ajutand-o pe soimeanca sa il intoarca pe o parte pe Colin.
    Insa mai mare i fusese surprinderea cand observa rana imensa care se afla acolo.
    I venea sa vomite din cauza sangelui, insa incerca sa-si mentina calmul. La naiba, unde erai Sandra la lectiile de prim ajutor?
    Evident la biblioteca citind sau facand altceva decat sa fie la ore, insa nu sa stea si sa se plictiseasca. Se uita la Ema si zise:
    - Bine bine, am nevoie..de o carpa curata sa-i curat rana si apoi de ceva care sa cos.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
For both friend and foe alike - by Ema Snow - 28 Aug 2012, 11:09
RE: For both friend and foe alike - by Calliope A. Dubois - 29 Aug 2012, 22:08