|
30 Aug 2012, 10:08
(This post was last modified: 30 Aug 2012, 10:09 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Ii auzi intrebarea si se albi la fata,mai rau ca niciodata,fiind acum la doar doua nuante departare de a fi considerat o foaie de hartie umblatoare. Nu ii placea ca Freyja sa se afunde cat mai mult in noroiul societatii insa ea tragea parca la ratati si prosti - printre care si el,pare-se. Stiuse de Victor,da,dar nu digerase informatia astfel incat sa-i ofere o satisfactie aparenta ci dimpotriva,raspandise prin corpul lui o reactie adversa caracterizata prin frustare si teama.
'' Din nefericire... Ce garantie am eu ca nu va ajunge sa se culce cu el atat de repede,ca nu o va ucide? Stiu ca il fascineaza cadavrele dar daca ea nu va parea atat de atragatoare intr-o zi si va dori sa o aduca la standardele lui,prin crima? Daca se va intampla asta,voi avea probabil dreptul de a il ucide. Macar atat sa fac,macar atunci as infaptui un lucru ce trebuia de mult sa se intample.''
Victor Olivier,un parazit,un nenorocit mic ce se chinuia pe suprafata Terrei degeaba. In cardasie cu India,bineinteles. India,fiica lui si acea canalie - cei trei inconstienti,care nu stiau ca viata era totul. Nu conta ca mori fiindca toti mureau,ci felul in care mureai. Ca un rege,ca un zeu,sau ca un caine in sant? Dupa cate vedea el avea sa fie din prima categorie. Freyja era o regina,o tanara de conditie buna si din nefericire obiectul pasiunii unui nebun.
'' Poate ca dragostea pentru ea are sa-l schimbe. Desi ma indoiesc extrem de mult. Un singur lucru,te rog,India : ai grija de ea ca si cum ar fii a ta. Ca si cum ar fi a noastra.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|