damn their killing, damn their lies
30 Aug 2012, 12:16
"In general femei care nu s-au mutat definitiv in bordeluri" ii raspunse pufaind.

Il privi amuzat cum transfigureaza cine stie ce intr-o canapea. Pufni dezaprobator, pentru ca se obisnuise in aceste saptamani sa foloseasca cat mai putina magie, pentru a-si conserva puterile, dar si pentru a fi cat mai greu de detectat. Acum nu mai conta, oricum.

"Ia-ti mainile din capul meu ca imi deranjezi locatarii. De cand nu am mai facut un dus cred ca mi s-a mutat o familie de pitici de gradina in cap" zise scarpinandu-se la ceafa. "Si daca vrei sa-mi torni niste apa in cap, te ro, abtine-te!" zise defensiv, pentru ca ii turnase deja o fiola de iod peste o rana. Vorbim aici de prieteni adevarati, nu de oricine...

Si ca veni vorba de iod si de rana, care inca il durea, observa ca uitase sa isi ia camasa pe el, ca era in bustul gol si ca situatia era comica. Asa ca rase, dar nu se obosi sa ia ceva pe el.

O privi din nou pe tipa de parca astepta sa se intample ceva amuzant cu ea, de exemplu sa explodeze intr-un manunchi de flacari, apoi ii se adresa lui Eric.

"De ce continua sa imi zica "draga"?"

[Image: tumblr_m88p6ptexo1rwda4io3_250.gif] [Image: tumblr_m88p6ptexo1rwda4io5_250.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: damn their killing, damn their lies - by Alain Desmarais - 30 Aug 2012, 12:16