I just want to read.Or not ?
|
30 Aug 2012, 14:03
|||
|
|||
Ema ii zambi. Simtea un fel de mandrie de fiecare data cand observa curiozitatea unui Soimean. O facea fericita. Iar Soimarita ii era tare simpatica.
Ema se indrepta spre rafturi si alese o carte la nimereala, intorcandu-se cu ea in brate. " Daca nu te superi, iti voi raspunde la ultima intrebare mai intai. Stiu de la sora mea, pe vremea cand inca mai era la Hogwarts. Ea stia destul de multe lucruri de pe aici, dar nu imi impartasea prea multe. Spunea ca e mai distractiv sa le descoperi individual. Si asta vei face si tu de-a lungul anilor, dar iti trebuie un impuls" Ii zambi complice si aseza cartea pe masa dintre doua ferestre. O deschise la intamplare. " E un sector mai aparte al Bibliotecii. De toate cartile acestea au fost atasate vraji pe masura ce au fost scrise. Cu putin antrenament, poti trai povestea. La propriu, vorbind. Spusese-i mai devreme ca te plictisisei. Ma gandeam ca asta te-ar ajuta pe viitor, atunci cand nu vei avea ce face." Soimeanca ridica din umeri, zambind firav. Nu stia daca facuse cea mai inteligenta miscare facuta, dar avea sa fie sincera cu Kat. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,747 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Read a book.... | Sophie Bilson | 9 | 2,534 |
09 Feb 2011, 23:36 Last Post: Shayera Holl |