This is just the begining.
30 Aug 2012, 15:18 (This post was last modified: 30 Aug 2012, 15:20 by Agnes Marie Lovel.)
  • Si-ar fi dorit sa ploua. Ii placea ploaia. Se simtea atat de bine cand ploua. Cand totul, era curatat de ploaie. Isi privi inca o data uniforma, maraind. Nu-i placea deloc albastrul acela. L-ar fi preferat ceva mai inchis, insa se gandea ca ei, ii statea bine cu orice culoare, datorita parului ei roscat. Stramba putin din buze, dupa care aproba, in sinea ei, ca totul era in regula. Unde era Ron? Il scapase doar o clipa din ochi si acum, hotomanul probabil alerga cine stie ce animal magic sau poate chiar un copil. Nu era periculos, doar jucaus.
    "Rooon?!"striga aceasta, incepand sa alerge. Era un caine. Pe unde umblau cainii? Observa o culoare mult mai deschisa decat verdele intens al frunzelor, si da, el era. Curtea Interioara, o colega de-a sa probabil, daca se lua dupa emblema de pe uniforma si dupa culoarea care-i sari in ochi. Se apropie de fata, ridicand mainile in defensiva, oarecum.
    "Stai calma! E doar.. animalul meu de companie!"spuse aceasta, incruntata. Se apleca strecurandu-si mainile in tufis. Cainele scoase capul, recunoscandu-si stapana iesi, invartindu-se in jurul ei.
    Agnes zambi, ridicandu-si privirea spre fata. Da, era Ochi-de-Soim, sigur. Isi umezi buzele, gandindu-se la cum sa se prezinte dupa cele intamplate. Adica, omul sta linistit pe iarba si o fata sare langa ea, cautandu-si cainele in tufisuri. Nu era normala, si stia asta. Toti stiau. Fusese Sefa de Casa cupa trecuta, si avusese ocazia sa-i cunoasca pe toti, si toti pe ea.
    "Ma numesc Agnes, Lovel.spuse aceasta expunand si un zambet larg.

OOC: Ups, nu am vazut cand ai postat Fantine. ^^ Insa, actiunea se petrece in Curtea Interioara nu la Lac. Finna

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
This is just the begining. - by Katerina Hale - 30 Aug 2012, 12:43
RE: This is just the begining. - by Agnes Marie Lovel - 30 Aug 2012, 15:18