You are my heartbreaker .
30 Aug 2012, 22:51 (This post was last modified: 02 Sep 2012, 22:04 by Agnes Marie Lovel.)
  • "Mhm. Deci nu o pot imprumuta acum. Va trebui sa astept, deci. Iarta-ma pentru deranj!"Lua loc langa el, punand cu regret cartea inapoi pe teancul baiatului. Isi puse geanta pe masa langa ea, scotandu-si cateva carti din aceasta. Nu avea prea multe de facut, fiindca defapt venise acolo ca sa lectureze cartile pe care nu le terminase acasa, si pentru a le returna pe cele pe care le terminase acum mult timp in urma insa nu apucase sa treaca pe la biblioteca.
    "Ma bucur sa te cunosc, David!"spuse roscata privindu-l cu coada ochiului pe baiat, in timp ce cauta pagina la care ramasese. Nu prea avea prieteni baieti. Nu de varsta ei. Avea doar cunostinte de sex masculin, in rest, nimic. Deoarece statea singura, majoritatea timpului petrecandu-si-o citind in turn, jucand vajthat cu verisoara ei, de la Astropufi. Isi dadu pe spate suvitele roscate pe spate.
    "Esti de mult timp aici? Nu te-am observat pana acum."spuse aceasta oprindu-se brusc si intorcandu-se spre David.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
You are my heartbreaker . - by David M. Dupont - 23 Aug 2012, 12:34
RE: You are my heartbreaker . - by Agnes Marie Lovel - 30 Aug 2012, 22:51