I just want to read.Or not ?
|
31 Aug 2012, 09:45
(This post was last modified: 31 Aug 2012, 09:46 by Katerina Hale.)
|||
|
|||
"Asta mă întreb şi eu zilnic." spuse Kat,izbucnind în râs. "Îmi plac cele poliţiste şi de acţiune.O carte perfectă pentru mine înseamnă mister,sânge,chestii de-astea.Gen Agatha Christie."
Era o fană a cărţilor Agathei Christie,îi iubea romanele poliţiste chiar dacă nu era vrăjitoare şi era o simplă femeie Încuiată.Prima carte pe care o citise şi fusese scrisă de către Agatha era "Crăciunul lui Poirot".Mersese în vacanţa de Crăciun la mătuşa sa,Dana,în Seattle.Acolo observase un raft plin de cărţi.Cine ar fi crezut că Încuiaţii au cărţi aşa frumoase ?Cu siguranţă nu Kat.Ei bine,până în acea seară.Îşi schimbase total părerea despre ei.Făcu ochii mari realizând că Ema nu ştia cine era Agatha.Îşi dădu o palmă peste frunte,amuzată . "Agatha Christie este o scriitoare de succes a romanelor poliţiste.Şi este Încuiată." explică Şoimeanca. "Bănuiesc că nu ai auzit de ea,nu ?Cred că sunt singura din lumea vrăjitorilor care ştie cine este." continuă bruneta,scăpând un mic chicot la final. i don't run from trouble, i run towards it
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 2,079 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Read a book.... | Sophie Bilson | 9 | 2,939 |
09 Feb 2011, 23:36 Last Post: Shayera Holl |