This is just the begining.
31 Aug 2012, 12:00
  • Uh, era in floarea varstei deci. Ca si ea, de altfel. Asta insemna ca se vor intelege bine. Agnes parea un inger, insa defapt era un demon. Dar nu amesteca viata de la scoala cu cea dinafara ei. Era Devoratoare.. desi parea ciudat deoarece de obicei Viperinii alegeau acea cale. Pentru ea fusese o alegere grea, deoarece, verisoara ei era in Ordin, pe cand fratele ei era la Devoratori. Alesese Devoratorii deoarece si parintii ei fusesera acolo, si bunicii ei, toti exceptandu-i pe fratii tatalui ei si urmasii lor. In urma acelei alegeri, ramasese cu ideea ca nimeni nu trebuia sa-i vada semnul. Sau pur si simplu, nu vroia sa-l expuna.
    Isi prinse bratul stang cu mana dreapta, zambind.
    "Uh, ma bucur sa aud ca nu mi-am facut niciun dusman, devenind Sef-de-Casa, insa si eu am parerea mea, si cred ca Ema Snow ar fi o sefa excelenta. Pare-se insa ca poporul a ales, iar eu ma pregatesc cu arme si torte."spuse ea razand usor. Avea un simt al umorului destul de dezvoltat, insa ii placea sa rada cu anumite persoane, in anumite locuri, in anumite momente. Cand era vorba de munca, treaba devenea serioasa.
    Labradorul se intoarse cu batul in gura, lasandu-l la picioarele ei si asezandu-se totodata pentru a-si trage sufletul. Gafaia. Era clar ca aruncase batul undeva, cumva, de-l induse in eroare pe Ron.
    "Cine-i baiat bun? Cine? Ronnie!"

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
This is just the begining. - by Katerina Hale - 30 Aug 2012, 12:43
RE: This is just the begining. - by Agnes Marie Lovel - 31 Aug 2012, 12:00