I just want to read.Or not ?
|
31 Aug 2012, 12:11
|||
|
|||
Ema rase, alaturandui-se.
" De auzit, am auzit" zambi Soimeanca si ii arunca fetei o privire pe jumatate amuzata, pe jumatate stanjenita. " Dar nu am avut pana acum ocazia sa citesc. Si nu conteaza ca este o autoare Incuiata. Nu am nimic impotriva lor. De fapt, si mama mea este una" Se indrepta spre rafturi, cautand anumite carti. " Deci mister, sange si chestii de-astea" murmura Ema cu zambetul in voce. Se puse pe treaba, luand carte dupa carte, pana obtinu un teanc mic in brate. Traversa incaperea si reveni langa masa, punandu-le in ordine. Ii facu semn lui Kat sa se apropie si isi desfacu bagheta de la cureaua blugilor, depunand-o pe masa, langa carti. " Ok, alege una. Ti-as da cu mare placere una scrisa de Agatha Christie, dar, unu la mana, nu cred ca ai sanse sa gasesti asa o carte in Biblioteca de la Hogwarts, si doi la mana, nu cred ca daca am avea una ar fi vrajita" Zambi scuzator, ridicand usor din umeri. Apoi chicoti, uitandu-se inspre masa. Era curioasa sa vada ce carte avea sa aleaga Kat. In felul asta putea descoperi mai multe despre personalitatea ei. Si in felul asta, castiga doua lucruri. Intarea o prietenie si se pregatea pentru viitorul ei. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,749 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Read a book.... | Sophie Bilson | 9 | 2,540 |
09 Feb 2011, 23:36 Last Post: Shayera Holl |