|
31 Aug 2012, 12:26
(This post was last modified: 31 Aug 2012, 12:28 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Barbatul incepu sa rada in timp ce Othilia se infasura in jurul corpului sau ca o mantie rosie,o haina a mortii,a diavolului. Vrajitorul ii mangaie umarul Indiei,privindu-l pe Blackhart. In privirea lui se putea vedea ceva pasional,ceva animalic. Pupila ii deveni verticala,precum a reptilelor iar dantura canina incepea sa ii iasa si mai mult in evidenta cu cat radea mai copios,mai real,mai plin de viata. Cu cat Othilia il strangea mai mult,coapsele ei presandu-se de soldurile barbatului iar bratele inlantuindu-i gatul. Ii arunca inca o privire Indiei apoi ingenunche langa Blackhart.
'' Nu il puteam lasa sa te raneasca,nu-i asa?''
Ii atinse apoi gatul,observand ca sangele inca-i mai pulsa,vag,prin vene. Isi ridica mana stanga si privi inelul in forma de sarpe care se afla deasupra verighetei.Apasa deci pe inel si acesta se deschise,in timp ce Kurt il pozitionase pe Blackhart cu fata inspre el,nu inainte de a folosi o carpa pentru acest lucru. Nu vroia sa lase amprente. Un lichid incolor curse fix pe buzele vanzatorului iar Kurt zambi,multumit.
'' Venin de vipera. Il am pana si in acul de la cravata,in colierul sotiei mele. Ucide cel mai repede,nedureros si nu lasa urme. Desi inainte am folosit morfina,nu credeam ca e atat de rezistent. Ma rog,stim ca nu iti va mai face rau.''
Othilia se dadu jos de pe corpul sau,la fel si Less. Nu stiuse daca asa-zisa presiune pe care cobra si halucinatia lui o exercitasera asupra bratelor si a spatelui sau il obosisera,cert era ca se simtea perfect. Macar India era in siguranta. Frey nu l-ar fi iertat daca ar fi lasat-o sa moara.
'' Cineva ca mine te va ucide cand iti va veni vremea. Poate voi fi chiar eu insa momentan ii datoram Freyjei sa ramai in viata.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|