Creaturi magice...
|
31 Aug 2012, 21:47
|||
|
|||
Kat se apropie de Cercetaşă,paşii ei fiind mici şi înceţi,indicând faptul că era binedispusă.Ridică mâinile în semn de armistiţiu către cealaltă fată,ca şi cum ea ar fi fost hoţul iar roşcata poliţistul.Când se apropie destul de mult de fată,îşi lăsă capul pe spate şi începu a râde cu poftă.Probabil o speriase pe biata fată.
"Îmi pare rău dacă te-am speriat." spuse Şoimeanca zâmbind inocent. "Eu sunt Katherine Hewitt,dar îmi poţi zice Kat." întinse mâna prieteneşte către Cercetaşă,aştepând ca aceasta s-o scuture. Îşi dorea încă o amică Cercetaşă la colecţia ei.Nu,nu era nebună,doar că îi plăcea să colecţioneze prieteni.Unii colecţionau timbre,fluturi,nastru,monede,iar ea prieteni.Avea doi Astropufi,cinci Cercetaşi şi doisprezece Ochi-De-Şoim.Plănuise să mai adauge unul,iar roşcata părea exact exemplarul perfect.Kat nu era ciudată,dar îşi dorea cât mai mulţi prieteni.Iar când ai mulţi prieteni poţi să ajuţi mai multe persoane.Încă o obsesie a ei era a cea de a ajuta lumea.Nu se putea opri din asta,pur şi simplu adora să-i vadă pe ceilalţi fericiţi. i don't run from trouble, i run towards it
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|