a child's devotion
31 Aug 2012, 23:05
  • Incepu sa rada zgomotos si intra in birou doar pentru a scapa de privirile curioase ale trecatorilor ce se opreau in mijlocul holului doar pentru a se holba. Este adevarat ca vrajitorea nu obisnuia sa rada, dar acesta nu era un motiv intemeiat pentru a fi nepoliticos.
    Se forta sa nu mai rada si ii indica lui Alain sa-si verse hartoagele pe masa masiva din lemn de trandafir ce trona in fata unei ferestre.

'Nu ma dau in vant dupa cockatiluri. Prefer bauturi mult mai puternice ce nu te imbie cu aroma lor dulceaga si parfumul chimicalelor din amestec' ii spuse incepand sa chicoteasca din nou si lua in mana o sticla de whisky a carei eticheta fusese indepartata. Totusi, forma sticlei parea sa promita foarte multe lucruri.

'L-am primit de la un vanzator de pe Aleea Diagon ce voia sa-i rezolv o problema. Nu-mi amintesc ce am facut cu eticheta, dar stiu sigura ca nu este o posirca nenorocita. Te risti?' ii spuse intinzadu-i mai intai sticla si apoi un pahar din cristal.

Nu obisnuia sa bea, dar ceva o facea sa vrea sa-si incalce regulile macar o data. Ii purta un dram de simpatie lui Alain si nu vedea un mod mai bun ca ei sa-si aminteasca de vechile vremuri in care erau prieteni decat adugand putin alcool conversatiei.

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
a child's devotion - by Veronique A. Dupont - 30 Aug 2012, 23:52
RE: a child's devotion - by Alain Desmarais - 31 Aug 2012, 10:56
RE: a child's devotion - by Alain Desmarais - 31 Aug 2012, 11:38
RE: a child's devotion - by Alain Desmarais - 31 Aug 2012, 20:04
RE: a child's devotion - by Alain Desmarais - 31 Aug 2012, 20:58
RE: a child's devotion - by Alain Desmarais - 31 Aug 2012, 22:42
RE: a child's devotion - by Veronique A. Dupont - 31 Aug 2012, 23:05
RE: a child's devotion - by Alain Desmarais - 28 Dec 2012, 12:15