|
|
01 Sep 2012, 02:37
|
|
Lucas Sasha Neitzke
|
RP Posts: 230
Casa: Adult
Galeoni: 2025
Slujba: Angajat la "Departamentul de Punere
|
|
- Pufni scurt in timp ce iti baga ambele maini in buzunarele robei sale de un albastru inchis, nu ca i-ar fi fost frig insa doar asa putea sa-si calmeze nervii destul de incinsi. Isi dadu ochii peste cap de cateva ori uitandu-se cu dispret la elevii sfinti din curte. Oare erau atat de bine tinuti in frau incat bietii copii nu indrazneau sa o faca si ei pe desteptii, aratand de fapt ridicol, sau sa se dueleze pe domeniul scolii? nu auzise nici o injuratura pana atunci, probabil se iubeau foarte mult daca erau mereu atat de prietenosi. Inca un minut alaturi de gradinita aia plina cu floricele roz si avea sa verse. Simtea deja cum aerul din jurul sau dispare si nu ramane decat atmosfera dezgustator de dulce care il sufoca inevitabil. Marai morocanos printre dintii sai excesiv de albi pe care ii spalase in dimineata aia pana se plictisise avand in vedere ca nu urmarea nici cea ma mica intentie sa se grabeasca la scoala aia amarata. Totusi, Hogwarts e cea mai buna din Anglia si tot ce facea el era doar pentru a castiga simpatia sefului.
Se aseza jos evitand contactul direct al pantalonilor sai cu pamantul folosind o vraja de levitatie si isi ridica privirea spre cer. Clipi lung..o data..de doua ori, apoi inchise linistit ochii.
"Pe unghiile lui Merlin!!" tipa el cand auzi pasii moi furisandu-se in spatele lui, apoi zari cu coada ochiuluio siluieta nu prea inalta, cu parul matasos, trupul suplu..privirea fermecatoare..pe naiba..se apucase sa-i studieze corpul.
Ridica o spranceana fixand-o rece pe domnita din fata lui.
"Cu cine am onoarea?" spuse rar, cu o voce mieroasa, aproape lingusitoare.
Zambi impocrit luandu-i mana intre degetele sale strangandu-i-le cu putere apoi sarutandu-i dosul palmei, lipindu-si senzual buzele de suprafata fina a pielii fete, continua sa o cerceteze minutios. Judecand dupa chipul ei nu arata ca o eleva, deci prinse un pestisor mai maricel, bun...nu mai avea chef de pusti rasfatati.
"Imi pare rau..nu m-am prezentat. Numele mei este Lucas Neitzke, sunt aici pentru chestiile minore in legatura cu regulile institutiei," incerca sa-i explice frumos fara sa ridice vocea desi era evident foarte nervos, pentru ca nu-l bagase nimeni in seama pana atunci.
"Ministerul magiei vrea doar sa se asigure..inca o data.." bolborosi incet si iritat a doua parte a propozitiei si continua.."sa se asigure..ca tinerii vrajitori primesc cea mai buna educatie..si bla bla bla..poveste veche...Sunt sigur ca si profesorii sunt satuli pana peste cap de vizitele astea continuie." Zise el la inceput pe un ton usor amuzat si incheind cu o raceala de toata frumusetea.
Surase vag in speranta ca femeia o sa-l inteleaga fara sa-i mai puna si alte intrebari stupide si inutile.
There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|