I just want to read.Or not ?
|
01 Sep 2012, 13:14
|||
|
|||
Ema se uita in jur cand ii raspunse, cercetand coroanele copacilor.
" Nu am puterea sa te contrazic si nici n-o s-o fac. Ai dreptate... E ca si cum cineva ar sta cu ochii pe noi. Nu-l vad, nu-l aud, dar il simt in jur..." Isi amintea de jocurile ei video Incuiate, de cand isi omora timpul cu varul ei Tony. Lui ii placea sa o sperie, asa ca mereu jucau 'Fantomele tinutului de sticla'. Ema sarea de pe scaun la fiecare fantoma ce aparea pe monitor. Insa acum crescuse si se stapanea mult mai bine. Si oricum, avea o problema cu instinctul de conservare. Se intoarse usor, preferand sa priveasca spre cararea creata de oamenii ce trecusera de-a lungul anilor. I-ar fi convenit de minune daca ar fi stiut unde se afla... oricine era personajul negativ in toata povestea asta. Si mai bine nu se gandea. " Kat!" striga Ema, sarind inapoi si doborand-o pe fata la pamant. Cazu peste ea chiar inainte ca suvoiul de lumina alba sa le atinga. Ema se rostogoli pe o parte, cu bagheta pregatita. Nu se ridica, indreptand-o imediat spre locul in care se aflase cu o clipa inainte atacatorul lor. Numai ca acum nu mai era nimic acolo. Soimeanca se uita in jur, simtind frig in oase. Se incrunta. " Doar... Nu mi-am imaginat, nu? Adica, a fost real." Se uita spre tanara Soimeanca de langa ea. " Esti bine?" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,754 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Read a book.... | Sophie Bilson | 9 | 2,562 |
09 Feb 2011, 23:36 Last Post: Shayera Holl |