I just want to read.Or not ?
|
01 Sep 2012, 16:36
|||
|
|||
Ema isi intoarse iar privirea spre Kat, cu un zambet siret pe buze.
" Aici m-ai prins" sopti si isi misca mainile, imitand zborul unei pasari cu degetele. Habar nu avea de ce facuse asta, pur si simplu asa ii venise. Ca un fel de gluma veche. Soimeanca urmari vraja cu ochi fascinati, dar usor retinuti. Retinuti pentru ca era atenta si la ce se intampla in jur. Ar fi fost de-a dreptul ridicol sa o pateasca taman acum, cand, in teorie, nu erau atente. Iar atacatorul ar fi dat dovada de lasitate. De fapt, deja daduse, insa nu conta acum. Daca era ceva ce Ema ura cu adevarat intr-o lupta magica, atunci erau atacurile miselesti. Lovitura pe la spate: lasa, slaba si lipsita de onoare, dar de cele mai multe ori mortala. " Multa munca... Mie-mi spui? Mi-a luat ani buni pana am reusit sa stapanesc vrajile limbii vechi. Imi pot imagina cat de greu a fost sa inveti sa controlezi asta" Vorbi incet, dar ii zambi complice tinerei Soimence. " Mai, mai, mai! Ce avem noi aici... Ce s-a intamplat cu voi, micutelor? V-ati ratacit?" se ridica vocea gretos de dulce a unei femei, iar Ema se intoarse sa o priveasca, cu bagheta pregatita. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,747 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Read a book.... | Sophie Bilson | 9 | 2,528 |
09 Feb 2011, 23:36 Last Post: Shayera Holl |