Just India being a bitch XD
01 Sep 2012, 18:52
  • Hahah, I'm the Stalker here. :> =))))

Ok, pai.. Profetul Zilei, practic, nu exista (nu mai exista), desi ideea este buna pentru ca in general slujbele (in afara de profi si ma rog, alte cateva) sunt "de forma", adica nu trebuie sa faci nimic in calitate de.. ingrijitor al bufnitelor, de exemplu. Deci acelasi lucru ar putea fi si daca esti Redactor la Profetul Zilei. :- ??
    E o idee buna si chiar am sa-i spun astazi lui Raiz.

Cineva spunea sa facem un blog pe care sa postam articole si chestii si sa il numim Profetul Zilei (ca tot am ajuns la subiectul asta, sa clarific si asta) - a existat un blog de genul, tot al nostru. Dar cu cativa ani in urma si acum nu mai este activ. Momentan, nu vad rostul sa-l reluam. Thinking

Sa vedem - activarea contului. Owell, Raiz se enervase ca se inregistrau copii de 11 ani si-si faceau 654968743684 de conturi care ajungeau banate pana la urma si scriau numai tampenii. De asta avem si restrictia de varsta acum, dar se poate minti foarte usor. Asa ca intr-un timp, a validat doar el conturile - el decidea, nimeni altcineva. Acum cred ca s-a pus iar in functiune chestia cu e-mail'ul si stiu ca e enervant sa se astepte, dar nu stiu alta solutie. Thinking
    Poate ar putea Raiz sa creeze un plug-in sau.. ceva pentru asta, insa cel mai sigur este cu e-mail'ul - in felul asta nu poti face un cont pe un ID care nu este al tau or stuff. :- ?? Deci are si asta logica ei. Thinking

Dar eu doar imi dau cu parerea si ii aduc lui Raiz la cunostinta lucrurile astea - el este cel care va decide in final.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Just India being a bitch XD - by Isabella River - 01 Sep 2012, 18:52