For both friend and foe alike
02 Sep 2012, 00:23
  • Isi arcui o spranceana, nici el nu arata mai bine ca ele asta era clar. Isi freca bratele si apoi renunta repede la idee, apa se scurgea din amandoua si curgea vale.
    Isi indrepta privirea in sus si in toate directiile, observa peretii care erau mucegaiti si de la umezeala si de la aerul de acolo. Ofta si o privi pe Ema, apoi pe soimean.
    Isi puse mainile incrucisate la piept si se uita spre Colin cu o expresie ciudata:
    - Oh da, am stat si la plaja si am inotaaat..de aceea am vrut noi sa venim pe partea dreapta, insa am omis sa iti zicem lucrul asta.
    Murmura ea razand, deja i debita mintea la alte lucruri care le putea face si sa nu stea aici ca o idioata holbandu-se.
    Isi scutura capul pentru a evita gandurile care o duceau la alte chestii si o distrageau si simti o oarecare caldura si apoi scuturare. Il opri pe Colin si i lua bagheta din buzunar, i-o puse in mana si o lua pe soimeanca de mana punandu-se in fata lui amandoua, zicand:
    - Vezi aia? E o B A G H E T A! Use it! Murmura ea desi apreciase gestul lui, doar ca voia sa fie uscata complet.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
For both friend and foe alike - by Ema Snow - 28 Aug 2012, 11:09
RE: For both friend and foe alike - by Calliope A. Dubois - 02 Sep 2012, 00:23