- Ridica dintr-o spranceana si arunca bandajele pe masa,dandu-i de inteles ca dulapiorul fusese ideea lui si ca era vina lui. Apoi il imbratisa scurt si il privi ca pe un catelus ranit,amintindu-si de gresia draguta din camera lor pe care tot el o comandase. Asta ca sa ii arate ce iubitor de animale este el si cam ce isi doreste el in fiecare noapte.
'' Cu fiecare izbitura,se pierd cativa neuroni. Nu vreau sa imi pierd geniul. Ia zi,ce planuri ai pentru azi si ce s-a mai intamplat cat timp eu am dormit ca un purcel de lapte?''
Se aseza pe masa pur si simplu,de parc-ar fi fost pe un pat sau pe o bancuta in parc si inca somnoroasa se asigura ca avea ziarul din acea zi,doua pachete pe Viceroy pe care avea sa le dea gata pana la apus si,desigur,cafea fierbinte. Omul asta ii aducea totul la picioare,macar cu un dulapior si o izbitura,o gresie si un pupic sa ii fie si ea recunoscatoare.
'' Apropo de purcei,Ivy se va face cat o vacuta. E ''pregnanta''. Si mi-a propus sa-i botezam dracusorii...astia...copiii.
There are as many loves as there are hearts
'' Helping you would be a sin. I'm afraid of what you want.
Do you know what you want?''
|