I just want to read.Or not ?
|
02 Sep 2012, 15:35
|||
|
|||
Ema ii arunca un zambet stramb.
" Hai sa zicem ca am avut putin cam prea multe ocazii in care sa-mi exersez miscarile de lupta" Treaba deveni serioasa in momentul in care Ema se intoarse spre femeie. Era inalta, slaba si cu o fata uscativa, incadrata de parul intr-o nuanta groaznica de blond. Ii dadea impresia ca avea ochii de un albastru spalacit adanciti in orbita. Erau ochii unui mort, iar Ema simti un fior de raceala strecurandui-se pe sira spinarii. Respiratiile i se accelerara, iar in curand isi putea auzi bataile inimii, dand ritmuri nebunesti in tample. Nu se temea, realiza ea cu un strop de bucurie maniaca. Nu, era mai degraba furioasa. Nervoasa, fiindca stia instinctiv ca femeia imbracata in negru era responsabila de moartea Astropufului, dar nu avea dovezile logice. Soimeanca privi cu scarba masca alba, ca de os, a Devoratoarei. Privirea ii cobori spre degetele terminate cu unghiile vopsite intr-un rosu negricios. " Ratacite? Pe propriul teren? Cred ca glumesti!" raspunse Ema amuzata, desi privirea ei arunca cutite. " Spre deosebire de tine, noi stim unde ne este locul. Dar spune, draga... ce scuza patetica de Devoratoare oi mai fi, ce cauti tu aici?" Intalnise inamici mult mai demni si care aratau mult mai plini de forta decat schelambica femeie-pe-jumatate-moarta. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,759 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Read a book.... | Sophie Bilson | 9 | 2,565 |
09 Feb 2011, 23:36 Last Post: Shayera Holl |