the ghosts inside
03 Sep 2012, 11:07
  • O primi cu bucurie in bratele sale,fiindca erau cei mai buni prieteni si pentru ca se obisnuise cu asta. In plus,simtea ca Lexie avea nevoie de o imbratisare de urs asa cum doar el stia sa ofere. Era o pustoaica draguta,o prietena adevarata asa ca avea sa o cheme si pe sotioara sa o salute.

Ii auzi reprosurile si ridica mainile ca si cum s-ar fi intalnit cu un Auror sau cu vreun cowboy pus pe fapte mari. '' Excusez-moi,dar nu stii cat de greu e sa practici Disparitia pe vremea asta! Am ajuns in Sheffield,Brighton si Manchester in mai putin de 30 de minute! Nu-mi zii tu mie ca am intarziat ca stiu eu de ce am intarziat.''

Privii apoi inspre tufisuri unde draga sotioara se ascundea,probabil pentru a-si pudra nasul si pentru a-si aranja rochia de la Dior,pe care Kurt i-o cumparase special. Dac-ar fi stiut el ca se intalneau in padure,nu-i mai cumpara nimic. Haine bune folosite degeaba. In orice caz,stia ca avea sa fie superba chiar si in costum de baie.

'' Ivy,ce tot faci acolo? Haide,Lexie ma omoara,vino mai repede!'' facu el sarcastic

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
the ghosts inside - by Lexie Stryder - 02 Sep 2012, 12:52
RE: the ghosts inside - by Kurt F. Malfoy - 02 Sep 2012, 13:05
RE: the ghosts inside - by Lexie Stryder - 02 Sep 2012, 20:28
RE: the ghosts inside - by Kurt F. Malfoy - 03 Sep 2012, 11:07

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  everything inside is burning Victor A. Olivier 17 2,678 11 Jun 2012, 19:44
Last Post: Kurt F. Malfoy