Dreams are made out of real things
|
03 Sep 2012, 12:07
|||
|
|||
Tanara ridica usor din umeri. Ea fusese atatia ani din viata o pesimista, asa ca sa auda contrariul o mangaia cumva la orgoliu. Pur si simplu, hotarase intr-o zi ca e suficient si isi schimbase perspectiva de a gandi.
Ridica o spranceana sceptica spre Rainer. " Licoarea zeilor? Cafeaua? Ce s-a intamplat cu traditionalul nectar? Cu vinul facut din miere?" rase ea delicat. Daca statea sa se gandeasca, atunci probabil ca tanarul avea dreptate. Cafeaua era o licoare a zeilor mai moderna. Era cea care punea lumea obositilor in miscare. Energie lichida... Energie vie, mai gustoasa daca era servita calda. Cel putin, asa era mai gustoasa pentru majoritatea lumii. Vorbele lui trezira o mica curiozitate in Ema, dar se abtinu sa intrebe. Inchise cartea si o impinse cu o mana spre marginea mesei. Isi impleti degetele in fata si se gandi o clipa. " Hmm... Ce as putea eu sa-ti spun si sa fie interesant... Cred ca partea cu scoala e mai simpla. Hogwarts a fost fondata de patru vrajitori puternici. Elevii scolii sunt impartiti in patru Case, fiecare dintre ele urmand principiile vrajitorilor fondatori si purtandu-le numele. Asa ca avem Astropufii, Casa Galbena a Helgai Astropuf, Cercetasii, Casa Rosie a lui Godric Cercetas, Ochii-de-Soim, Casa Albastra a Rowenei Ochi-de-Soim si Viperinii, Casa Verde a lui Salazar Viperin." Ema se opri o clipa, strambandu-se la felul repetat in care isi folosise cuvintele. Nu-i placea, insa trecu cu vederea si continua. " Cum spuneam fiecare Casa are anumite trasaturi si pune accent pe anumite calitati... Cat despre mine... Nu am cu ce sa ma laud. Sunt o eleva oarecare din ultimul an" Zambi politicos, insa gandurile ii erau haotice. Ema se apleca usor in fata. " Spuneai ceva de seara trecuta..." Isi ridica o spranceana. " Sa inteleg ca ai avut o noapte alba?" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Sweet dreams | Lucas Sasha Neitzke | 14 | 4,537 |
05 May 2019, 13:40 Last Post: Lucas Sasha Neitzke |