Dreams are made out of real things
03 Sep 2012, 12:32
Ii putea da pe deplin dreptate. Ea era cea care se lega de traditii, insa isi deschidea mintea spre nou. Nu o deranja asta, ba chiar ii placea sa se informeze despre tot felul de descoperiri, insa uneori i se pareau de prost gust.
Se uita pe sub gene spre carte, zambind firav.
" Da, nu pot sa neg ca ultimul an e dificil, insa ajungi sa te obisnuiesti. E mult mai usor dupa ce iti gasesti propriul ritm. Dar oricum.. Ce as vrea sa fac? Asta e posibil sa sune ciudat, mai ales din partea unei fete" rase ea. " M-a fascinat intotdeauna mintea umana, felul in poate analiza atat de multe informatii, felul in care poate coordona un trup atat de complex... Daca ajungi sa cunosti limbajul asta, poti sa faci orice, altfel corpul iti da de gol intentiile. Poate ca sunt mai... justitiara din nastere sau poate ca am dobandit asta de-a lungul anilor, insa vreau sa am contributia mea, oricat de mica, in crearea unei lumi mai bune, mai linistite. Asa ca imi doresc sa devin profiler. Sa analizez miscarile ucigasilor si sa ajung sa le cunosc intunericul din inimi. Mi-ar placea sa-mi gasesc de lucru la Minister, poate sa ajut Aurorii in treburile lor, dar se poate dovedi dificil. Tatal meu este un Auror, nu e o problema, insa mama e un medic Incuiat. La creierele celor care sunt acum prin Minister, asta poate reprezenta o mare bila neagra. Ei si toate perspectivele lor inapoiate!" lovi usor Ema cu degetele in masa. Zambi scuzator, desi intr-un fel era amuzata. " Dupa cum vezi, am momente in care vorbesc mult..."

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Dreams are made out of real things - by Ema Snow - 03 Sep 2012, 12:32

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Sweet dreams Lucas Sasha Neitzke 14 4,520 05 May 2019, 13:40
Last Post: Lucas Sasha Neitzke