Dreams are made out of real things
|
03 Sep 2012, 12:46
|||
|
|||
"Imi place femeile care vorbesc liber. Dau dovada de incredere in sine. Si de altfel, si eu vorbesc mult, asa ca nu vad o problema aici." Zambi si mai bau o gura de cafea, care intr-un final ajunsese la o temperatura care sa nu fie chiar foarte apropiata de a magmei.
"Interesanta alegere. Trebuie sa spun ca nu ma asteptam la un astfel de raspuns si nu din cauza ca esti femeie, dar pentru ca majoritatea celor pe care ii cunosc isi doresc un alt tip de slujba. Daca sunt mai studiosi se vor profesori, daca sunt oameni de actiune devin aurori. Cred ca dorinta ta vine tocmai datorita faptului ca te tragi dintr-o mama non-magica, si ai avut de-a lungul vietii mai mult contact cu lumea incuiata decat cei pur-sange. Ceea ce e un lucru foarte bun, pentru ca noi, vrajitorii ne bazam mult prea mult, dupa parerea mea pe maie, si mult mai putin pe mintile si pe puterile noastre. Acolo unde magia nu poate face fata, suntem complet neputinciosi. Si Ministerul, pe langa vrajitori excelenti, are nevoie si de minti excelente, pentru ca magia nu e totul." Mai lua o gura de cafea si ramase pentru putin timp pierdut in ganduri. "Inca mai sunt idei atat de invechite in Ministerul vostru?" o intreba, convins ca provenienta ta nu ar trebui sa fie o piedica in gasirea unei slujbe. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Sweet dreams | Lucas Sasha Neitzke | 14 | 4,538 |
05 May 2019, 13:40 Last Post: Lucas Sasha Neitzke |