Dreams are made out of real things
03 Sep 2012, 13:29
Ema isi pleca privirea, rosind usor. Isi privi unghiile simple o vreme, analizand ce spusese Rainer. Ii placea sa analizeze si de multe ori nu se putea abtine. Pufni delicat.
" Oh, nici nu ai vrea sa stii! Ma tem ca inca sunt idei atat de vechi in Minister. Desigur, nu toti gandesc asa, iar majoritatea chiar este dispusa sa imbratiseze ce e diferit. Dar nu asta e problema. Cei prosti au ajuns in varf, in functiile de conducere, iar ei sunt cei ce se opun cu vehementa. Ceilalti sunt doar orbiti de vorbe dulci si discursuri epice. Se cred legati de maini si de picioare, cand in realitate nu e deloc asa. Ma intreb daca majoritatea oamenilor de acolo realizeaza cata putere au..." spuse ea ganditoare. Isi rezema cotul de masa, prinzandu-si barbia in mana. Continua sa vorbeasca, desi privea oarecum pierduta in departare. " Dar nu... Ei stau ca niste mielusei ascultatori si fac orice le dicteaza prostii. Si asta ori pentru ca sunt la fel de inceti la minte, ori pentru ca sunt lipsiti de caracter. Nu zic ca nu trebuie sa ne supunem toti unori reguli. Nici vorba! Fara ele, am trai in haos. Dar trebuie sa respectam regulile fara sa fim calcati in picioare de ceilalti. Fiecare are onoarea lui si zau daca ar trebui sa dispara pentru un idiot. Politica..." pufni iar.
Isi reveni, indreptandu-si spatele cu o trosnitura usoara. Ema ii zambi tanarului, incercand sa-si dea seama de cum paruse mica izbucnire.
" Rainer, apreciez cuvintele tale si chiar imi dau cateva sperante pentru viitor. Apropo... Din moment ce tot am cateva carti de psihologie in creier, te-as putea ajuta cu un mic exercitiu de memorie. Desigur, daca doresti" vorbi ea amuzata.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Dreams are made out of real things - by Ema Snow - 03 Sep 2012, 13:29

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Sweet dreams Lucas Sasha Neitzke 14 4,520 05 May 2019, 13:40
Last Post: Lucas Sasha Neitzke