Oh, God! Am I pregnant?
|
03 Sep 2012, 13:49
|||
|
|||
ooc: Am facut schimb de locuri cu Lexie, ea va posta dupa mine. Pam-pam.
bic: Observa ca mai intrase cineva in salon si parea oarecum pierdut. Probabil cauta pe cineva. Nu se oferi sa il ajute. In schimb se intoarse spre individul de langa ea exact cand acesta isi golea matele pe pardoseala. Stramba din nas, dar scoase bagheta si curata inainte sa poata face vreo asistenta ceva. Nu credea ca stomacul ei va rezista daca simtea miros de voma, mai ales dupa nenumaratele potiuni pe care le luase in loc de mic dejun. "Nu te ajuta prea mult," ii raspunse, uitandu-se la el, cu un amestec de amuzament si mila. "N-am sa te intreb cum de ai ramas gravid, unele detalii chiar nu ma privesc, dar arati ca cineva care s-a tarat prin santuri dupa ce a exagerat cu alcoolul. De dusmani, nu stiu..." Ii asculta lamentarea teatrala si decise ca mai mult de 15 ani, mental, nu ii dadea. Zambi in barba. "Hai, hai. Ai sa supravietuiesti tu cumva. Oricum, mai ai pana la nastere, atunci urmeaza hop-ul. Sa vezi atunci veselie" dea radea de-a binelea, ceva ce nu credea ca putea sa se mai intample dupa venimentele de dimineata, dar tipul avea un haz aparte. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|