Dreams are made out of real things
03 Sep 2012, 14:09
"Oamenii sunt slabi" ii zise, lasandu-se pe spate. "Chiar si in posturi de conducere sunt foarte usor de manipulat si devin usor marionete. Iti garantez a multi dintre ei nici macar nu stiu cine ii conduce cu adevarat. Politica se face mult din umbra. Eu inca nu pot sa cred ca parintii mei insista sa intru intr-o asemenea babilonie..."

"Umm...nu cred ca vreau neaparat sa stiu" ii raspunse, scarpinandu-se in cap. "Unele lucruri e mai bine sa ramana nestiute, dar daca vrei sa faci un antrenament pe mine, te rog. Tin sa te avertizez, eu sunt artist, nu ganditor, deci memoria mea nu e ceva pe care sa te poti baza." Rase si mai lua o gura de cafea. Tot ce stia despre noaptea trecuta era ca bause cu niste indivizi cat se poate de dubiosi. Si bause, si bause, si bause. Si la un moment dat pierduse firul. Cu toate astea, nu era foarte ingrijorat, mai facuse lucruri de genul in multele nopti pierdute prin scoala, si se parea ca detine un talent innascut de a nu se baga in foarte multe necazuri, chiar si inconstient, asa ca nu se temea sa fi facut ceva grav. Nu era sigur ca vrea, totusi, sa afle ce se intamplase...

[Image: tumblr_m2qni99etR1r1guvio1_500.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Dreams are made out of real things - by Rainer Faust - 03 Sep 2012, 14:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Sweet dreams Lucas Sasha Neitzke 14 4,518 05 May 2019, 13:40
Last Post: Lucas Sasha Neitzke