What is and what should never be.
|
03 Sep 2012, 17:03
|||
|
|||
Se agata de cuvintele lui Effy ca de aer.Stia ca desi nu regreta ce ii facuse matusii sale,se putea ajunge la mai rau.Putea sa o omoare foarte usor.Si nu neaparat cu magie,desi parea cea mai buna optiune.Furia ce o simtise in acele momente nu putea fi descrisa in cuvinte si in astfel de momente nu raspunzi de faptele tale.Si totusi ea reusise sa isi pastreze capul si se bucura ca o facuse.Inauntrul sau avea nevoie sa ii spuna cineva ca facuse ceea ce trebuie,ca era mai buna decat acea femeie.Si Effy tocmai o facuse.
- E bine de stiut ca nu te plictisesc chicoti Evelyn.Dar dupa ce termin toata chestia asta,e randul tau.Si de data asta,vreau detalii continua Evelyn,facandu-i cu ochiul.Apoi trase aer adanc in piept si continua : Germania era minunata.Ma facuse sa uit chestiile negre din viata mea,ceea ce si vroiam.Chiar daca cuvintele matusii mele erau inca proaspete in mintea mea,stiam ca imi luasem revansa.Si in Germania am trait din nou ca o Incuiata.Fusese bine o vreme dar e ciudat cum nu pot sta departe de pericol foarte mult chicoti ea. Ajunsesera in apropierea Padurii Interzise insa continuara sa se plimbe.Vantul le dadea parul cand in fata cand in spate insa niciuna nu se obosea sa il aseze. - Ma duceam spre casa intr-o seara cand i-am vazut.Hoti.Se legasera de o fata cu cativa ani mai mare ca mine,cred ca avea douazeci de ani.Dupa ce i-au luat banii si bijuteriile au vrut ceva mai ... mult.Si cum strazile alea nu prea erau cutreierate,mai ales noaptea,tipetele ei erau in zadar.Nu puteam sa stau degeaba.M-am dus si am incercat sa o ajut.Pentru ei,eram un fel de desert iar cand mi-am scos bagheta,au inceput sa rada.Insa cand prima vraja a parasit varful baghetei,s-au speriat.Unul dintre ei a scos pistolul si l-a indreptat inspre mine in timp ce celalalt se retragea incet.Atunci s-a hotarat ea sa ma ajute si a sarit pe cel cu pistolul.M-am bagat sa o ajut, cand s-a descarcat arma.O impuscasera pe ea.Cei doi au fugit iar eu am ramas cu ea.Am chemat o ambulanta si cand politisti m-au intrebat ce rol aveam eu in toata chestia aceea,le-am spus ca trecusem prin zona si auzisem impuscatura.De atunci,am inceput sa ma bag in tot felul de chestii de genul,fara voia mea,desigur.Se intampla sa fiu mereu acolo cand aveau oamenii nevoie de mine.Dar de la hoti s-a ajuns la mafie si de acolo s-au ajuns la lucruri oribile termina ea,strambandu-se.Stia ca Effy avea cel putin o intrebare,asa ca ii dadu sansa sa vorbeasca si sa o intrebe ce vroia sa stie. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
What is and what should never be. - by Evelyn Steel - 26 Jul 2012, 01:33
RE: What is and what should never be. - by Effy K. Dietrich - 26 Jul 2012, 22:59
RE: What is and what should never be. - by Evelyn Steel - 27 Jul 2012, 13:03
RE: What is and what should never be. - by Effy K. Dietrich - 24 Aug 2012, 13:47
RE: What is and what should never be. - by Evelyn Steel - 24 Aug 2012, 14:28
RE: What is and what should never be. - by Effy K. Dietrich - 24 Aug 2012, 14:58
RE: What is and what should never be. - by Evelyn Steel - 25 Aug 2012, 00:05
RE: What is and what should never be. - by Effy K. Dietrich - 03 Sep 2012, 15:42
RE: What is and what should never be. - by Evelyn Steel - 03 Sep 2012, 17:03
|