Creaturi magice...
|
03 Sep 2012, 17:14
|||
|
|||
Fantine nici nu se intoarse macar pentru a o privi pe "spioana", se multumi doar sa priveasca cu coada ochilor in directia ei.Nu o interesa deloc fata aceea, insa totul pana in acel moment.O urmarise exact atunci cind ii era frica de orice martor, cand se ascundea cel mai de temut de ochii vre-unui coleg birfitor, care n-are alta ocupatie decat sa ii urmareasca pe altii.
Acum trebuia sa o informeze pe Kat despre ceea ce facea, cu pretul de a fi numita o ciudata. "De ce ai venit dupa mine???Ce urmaresti de fapt?Vrei sa imi iei si putinii prieteni pe care ii mai am...stiu sigura ca esti una din fetele alea ce birfesc pe la toate colturile si la sigur toata scoala o sa afle maine de aceasta intimplare.Sa nu uitam de floricelele ce o sa le mai bagi u in toata povestea asta!", spuse Fantine pe un ton furios, incercind di rasputeri sa se concentreze.Furia o scotea din fire si scotea la iveala lupul din ea.O intorsatura gresita a situatiei si ar fi fost foarte urit.Un lup ca ea s-ar fi descurcat destul de usor cu o pisica, oricit ar fi aceasta de "neagra"... Mirosul o daduse de gol.... ![]() ![]() ![]() Tutty frutty girl |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|